Om BioVækst

Om BioVækst

BioVækst A/S er en dansk pionervirksomhed, grundlagt i 2003, som ejes af Solum A/S. Vi fungerer både som en produktionsvirksomhed, der dagligt behandler affald fra sjællandske kommuner, og som demonstrationsanlæg for den danskudviklede Aikan teknologi.


Vi tager mod besøg efter aftale. Vi har besøg fra ind- og udland stort set hver uge. Vi mærker markant stigende interesse for at kunne omdanne affald til ressourcer, både lokalt og globalt.


Kontakt os for aftale om besøg.

Certificering, kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

BioVækst A/S har fokus på at fremme værdibasseret ressourceeffektivitet samt skabe innovative løsninger i vores produktion, produkter og serviceydelser. Vores virksomhedsstrategi er, at integreret den cirkulære økonomi for at effektivisere de bæredygtige processer i produktionen.

 

BioVækst A/S har fokus på bæredygtig grøn energi og således indgået aftale med SEAS NVE om kun at få leveret vedvarende energi fra danske havvindmøller til vores driftsproduktion.

 

Solum Gruppen (Solum A/S, Solum Roskilde A/S, Aikan A/S og Bio Vækst A/S) har et integreret Kvalitets-, Miljø- og Arbejdsmiljøledelsessystem (KMA), som opfylder standarderne ISO 9001 (Kvalitetsledelse), ISO 14001 (Miljøledelse) og OHSAS 18001 (Arbejdsmiljøledelse). I Solum Gruppen er der oprettet en KMA-organisation, der kombinerer den lovpligtige sikkerhedsorganisation med Solum Gruppens Kvalitets-, Miljø- og Arbejdsmiljøorganisation.

 

Aikan A/S er driftsansvarlig på BioVækst og er registreret i Arbejdstilsynets smiley-ordning. Det vil sige, at selskabet gør en indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard. Den grønne smiley viser, at selskabet ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.